Комедйний екшн насичений сатиричними жартами та буфонадою. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед. вона сдала до мене на руки, я годував. виршив пти. Мои мысли тихие Але веселий настрй пд час перегляду цього фльму вам точно гарантовано. А славиться рубж найкращим в зон АТО туалетом. х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити самопроголошену ЧОДА. Вартсть квиткв: 60 грн. Без рзниц, що в тй зал мал, стар.
На сьогодн це перша в Укран стрчка про вйну, знята у легкому гумористичному жанр. – Це перший фльм про АТО, з якого можна смятися. "Реальнсть потребу рзних форм осмислення. На Захара Беркута, наприклад, глядач пшов, але це не стало культурною подю. Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. Сумний прогноз для укранського кно на 2020 рк. Хто працював над стрчкою Нагадамо, новий укранський фльм про голодомор “Цна правди” зможуть переглянути люди з порушенням зору слуху.
“Припаркували” технку у рчц пд Чернговом. Творц фльму визначили його жанр як "неполткоректний комедйний екшн". Дикий розвертаться, аби пти. Але Наш котики — це не тльки комедя. Але в нас зворотнй зв’язок з ними, та ми втлюмо х побажання. Богдан Панкрухн з Yabl вже переглянув фльм зважив його плюси та мнуси. За сюжетом, на позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. Спойлер: не хвилюйтеся, про стосунки захисницьких дуп з бде сепари так нчого й не дзнаються. Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо.
У ролях знялися: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.