Сьогодн ми мамо вйну образв. Так, на Сход гинуть наш вйськов, а поряд з цим ведеться запекла вйна в медйному простор. Це постйне моделювання певного образу, комфортного для якось частини суспльства. Захд не надто цкавиться нами, не працю над власним образом в Укран укранцв у себе. А от Рося цим цкавиться займаться. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Звичайно, це здебльшого невзуалзован реч.
У нас постав потужний добровольчий рух, ще багато речей виявилися примними знахдками. Навть позивний соб вибрав Грн. А тод прихали полцейськ. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця? В результат стрчку дивилися в Краматорську, в Слов’янську. Справд, вд нших фльми про вйну Наших котикв вдрзня вдсутнсть пафосу та присутнсть гумору. Батальйон Донбас - це жодним чином не пропагандистський фльм, але, безсумнвно, патротичний Коли прокат Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера-молодший Його обожнюватимуть та сваритимуть, мабуть, з однаковою пристрастю.
– Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? Якою дорогою, на вашу думку, ма йти укранський кнематограф, щоб наше ветеранське кно було не тльки герочним, а й дотепним? Чого браку держав, щоб фнансувати створення таких стрчок? Щоправда, в деяких моментах смшся радше вд абсурдност того, що вдбуваться на екран й, за задумом, ма бути смшним… Втм, частше все ж смшно по-справжньому. Несподваним довгожителем кноекранв дитячу казку Пекельна хоругва, або Рздво козацьке Михайла Кострова. “Це було звичайне життя. Дуже проста дея. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Задум був простим: блндаж на лн фронту, в якому несуть повсякденну службу вони АТО. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все.
На кнець шостого року збройного конфлкту на Сход Украни втчизняний кнематограф нарешт поповнився фльмом, який претенду на цей специфчний жанр. Так, на Сход гинуть наш вйськов, а поряд з цим ведеться запекла вйна в медйному простор. Росйського президента Володимира Путна там також згадують. Наш котики – це герочний фльм, який возвеличу укранських вйськових, змальову х супергероями, як можуть голими руками побити озброних до зубв супротивникв. Коли за твом реферальним посилання хтось реструться та викону хоча б одне завдання, ти отримуш невеликий бонус в гровй валют, котрий вдразу можеш вддати на благодйнсть. Цкав факти: Повна назва фльму “Наш Котики” – “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”, робоч назви – “Блндаж”, “Котик з палаючими очима” (англ. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська… Мали дв групи: умовно “патроти”, як регулярно ходять на укранське кно, та “любител fun”. Ми ж в свою чергу оброблямо отриман дан для х подальшо публкац та шукамо нов типи щодо завдань як серед волонтерських/недержавних органзацй, так для бзнесу.
Супрун також розповла, що сцени з фльму насправд розповдями вйськових-добровольцв, як захищали Схд Украни.