– М'ясо з плову вддавав побратимам, рибу також, з борщу виловлював м'ясо – вддавав. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. Для мене тварини – це чист стоти…
“Фльм знмали протягом чотирьох мсяцв у Чернгвськй област на закритому майданчику. Та я не переживаю! – вдповда Пенальт. "Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Н, пацани це якийсь жарт.
дея для вдображення перших днв росйсько-укрансько вйни прийшла до Володимира ще на початку вйни. – У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв. Яким не чуже все те ж, що мленалам, хпстерам, спортсменам, любителям матча-лате т.д. Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною. Никто из группы не имеет боевого опыта, но это не станет преградой для масштабного поражения врага . Спалити всх, аби Кива та Львова не було, – Жирновський обурився через "Наш котики" – вдео.
Пов'язу хнй блндаж з зовншнм свтом футбольний тренер Пенальт, втлений непрофесйним актором Дмитром Хом'яком ("Припутн"). Звсно, вйськовий гумор досить свордний, але такий вн у житт, такий вн у цй стрчц. UA уже может стать платным. Текст написав — Михайло Кукуюк, виконання — Бориса Георгвського. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. За пдсумками першого вкенду кнопрокату, з 30 счня по 2 лютого 2020 року, укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану подивилися 35 тис.230 глядачв. За сценарм фльму у 2020 роц було написано книгу у видавництв Фоло.