Хлопц так: О, бульйончик. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. вона сдала до мене на руки, я годував.
Зважаючи на досвд, вона оцню розвиток укранського кно позитивно: “За останн 5 рокв, гадаю, наше кно дуже покращилося. "Наш Котики— фльм про супергеров, як живуть серед нас. Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас. Ну, я – старший! – вдповв Професор. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Продюсерами, крм самого Тихого, виступили Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Фльм розповда про пригоди укранських добровольцв на Донбас, як у 2014 роц пшли захищати Украну вд росйсько-терористичних вйськ.
“Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Тож окрм критичних списв з боку кнокритикв, як, звсно ж, знайдуть у цьому фльм безлч сценарних, режисерських, постановницьких ще бозна-яких огрхв, майже напевне можна спрогнозувати затят суперечки й серед пересчних патротв та любителв кно. Але спочатку розберемо власне, як працю наш краудсорсинг. Дан ми конвертували в бета-версю declarations. А насправд стрчка не справджу очкування, дару цлсну сторю з зворушливими моментами та комчними ситуацями, хоч не без стьобу та численних гпербол. net посплкувався з продюсеркою фльму Уляною Супрун про дею неполткоректно комед, фнансування та стан укранського кно. Проте уже протягом другого тижня прокату ситуаця змнилась. Назва "Наш котики" вдсила до циклу вдеосюжетв про укранських вйськових вд об'днання BABYLON'13, що увйшло до авторського колективу фльму. Але давайте все ж поговоримо детальнше. Навть псля деклькох виснажливих брейнштормв ми не придумали нчого краще.
А як вам було з жею на фронт? Особливо тих, хто бачив. Вдповдно, у них виника захисна реакця - сховатися та вдсторонитися вд не", - дода вн. Це причиною, чому кно вдчуваться реальним”, – додала Супрун. 2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях.