“Це смхотерапя для кожного з нас. вйна, вона дал продовжуться, треба нагадати, що вона . А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес щоби смятися з нашого ворога смятися смерт в обличчя... Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун.
Якщо ви залучате волонтерв звдусль, ваш завдання мають бути простими та не вимагати якихось професйних здбностей. Чтобы вы поняли, как это было", - рассказывает продюсер фильма Ульяна Супрун. Це неполткоректна комедя про вйну – саме так кно означили жанр фльму автори. А танков бо, всю технку – знмали на полгон пд Чернговом, у лс. Ми хочемо нагадати всм, як були т часи. Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини. Але не гумором диним. сторя про укранських вйськових у блндаж нагаду невелике гальське село з фльмв про Астеркса та Обелкса, яке також протистоть постйним атакам ворогв. Презентувати прихали геро та творц фльму.
Одеса включа деклька фльмв, як вийшли у прокат наприкнц минулого мсяця. Наша органзаця Канцелярська сотня побудована навколо даних. вона сдала до мене на руки, я годував. Або дочекатися наприкнц лютого "Черкас" – про драму Тимура Ященко критики вже встигли висловитися схвально. Практично вс внницьк кнотеатри взяли у прокат цю стрчку.
Тривалсть: 158 хв. Звичайний низовий балаган – цлком поширений дуже популярний жанр. Стар знайом мцно обйнялися та за доброю брежнвською традицю поцлувалися трич. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на “найглухшй” з усх можливих позицй фронту. Скани, зазвичай геть погано якост, перемшан з смттям та мотлохом, це зовсм не т дан, про котр пишуть в пдручниках з data analysis.
– Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. Мен пишуть хлопц: Дякумо, що не забувате 2014 рк, бо там був особливий дух.