В ролях: Дмитро Тубoльцев, Станслав Бжезинський, Вра Климковецька, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко
На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в запас, вже у цивльному житт. У нас якраз залишалося деклька тисяч декларацй на розшифровку та трохи грошей. Професор вражено дивиться на рацю. Пояснював психофзику самого персонажа – як вони поводяться, як реагують. Одна сторя особливо сподобалась.
Дорога – суцльн вибони. Зокрема, йдеться про нищення смху над владою, обставинами життя. не дарма. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни – прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. – А костюми – це щось з особистого? В цьому фльм дуже вдало збалансован позитив та драма, реальнсть та гротеск.
Також хочеться виокремити Михайла Кукуюка, котрий зграв укранця-перебжчика Гошу, що врешт-решт схаменувся навернувся до свох. А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. Таке припущення вн висловив, коментуючи участь у фльм Михайла Кукуюка. Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас. Оператор-постановник: Сергй Стеценко Дикий пода рацю Професоров. А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. У Харков – допрем’рний показ гротескно комед про вйськов д на Донбас. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). Гумор — один з доступних методв.
За сюжетом под розгортаються 2014 року, у розпал гбридно вйни Рос проти Украни.