Росйськ ж пропагандисти вже назвали це кно срамом, хоча бачили лише трейлер. Як вони вибухнуть, коли побачать стрчку повнстю, не терпиться побачити.
Але ндульгенця для вонних злочинв — вибачайте, так не ма бути. Погана комедя. Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. При этом некоторые кинотеатры особо не заботятся даже о качестве показываемого фильма, запуская на экран фильм в качестве CAMRip. Результати плани Втм, навть якщо так – це не мнус жоднй з двох стрчок. Геро кнокартини – нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Касов збори фльму склали майже 43 тис.
– Ваш фльм пропагандистський? Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. В центр сюжету Наших котикв три зелен добровольц, котр потрапляють в АТО. Навть псля деклькох виснажливих брейнштормв ми не придумали нчого краще. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для тепло зустрч! Наприклад, виконавець рол позивного Лто, актор Дмитро Тубольцев — доброволець учасник бойових дй. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. Як комчних ситуацй.
Не забудьте запросити свох друзв-ветеранв. Вони не так пересчн. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Художник-постановник: Володимир Любий Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч".
Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. Це найвище мсце серед укранських фльмв.