Фльм вийшов на 219 екранах (найбльша кльксть екранв для укранського фльму у молодому 2020 роц) за середньо цни квитка 95 грн. Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Творець проектв Мудаки. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Молодий продавець квтв, якого не поважа батько-вйськовий, пристаркуватий чоловк з слабким серцем, недалекоглядний актор-аматор. Ходть сюди, я вам покажу.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Але цього не сталося й жоден з укранських телеканалв не зацкавився. Спочатку прокт планувався як мн-серал. Режисер зазнача, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал всм суспльством. Як грають актори, чи доречний зараз такий жанр якою драматургя — традицйно дляться своми особистими думками наш журналсти з Громадське.
Виробництво: Украна | Directory Films, Babylon’13, Banesto Productions, Bedlam Productions Як не кумедно, але одна з найбльших проблем у нас була саме з назвою. Учитывая то, что наибольшей популярностью среди посетителей пользуются именно ex. Додому. Над чим жартувати не можна? Чи так теми, щодо яких смх недоречний як не мають стати частиною смхово культури нашо крани? Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. При этом некоторые кинотеатры особо не заботятся даже о качестве показываемого фильма, запуская на экран фильм в качестве CAMRip. – Мир пдписали. Комедйний екшн насичений сатиричними жартами та буфонадою.
У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого.Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму