Ранше Телекритика розповдала, хто перемг на Kharkiv MeetDocs.
Тривалсть: 113 хв. Останн слова Путна перед смертю та палаючий Кремль, а ще безлч дотепних моментв: у Львов, 28 счня, вдбувся допрем’рний показ патротично неполткоректно комед “Наш Котики”. Туалет на зв’язку! Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази подй на сход. Як повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. рина Васюхник
Художник з костюмв: Олена Гресь. Не врте трейлеру, йдть до кнозали. Касов збори стрчки склали майже 250 тис. Волонтер працював чотири вкенди тощо. Очнь красва! Тр-чтир!
Що в цьому всьому смшного? На перший погляд, нчого. Бо зробити це з повною версю складнше, адже звучить вона так: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. Вд несподваного успху до провалу. В связи с этим звание кинотеатра можно присудить каждому интернет-ресурсу, предоставляющему возможность своим посетителям скачивать фильмы или смотреть кино он-лайн. Перший рк вйни з Росю.
А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська…