Хлопц так: О, бульйончик. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. вона сдала до мене на руки, я годував.
На 11-му птчингу Держкно прокт було представлено пд назвою Котик з палаючими очима, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану, вн увйшов до перелку переможцв. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. – Так, я пишу псн, музику. Якщо н — можливо, серя надихне на створення власного made in Ukraine продукту. Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… виршив пти. За сценарм вн мав хати на конференцю, а похав на вйну. Слдку за найманцями через екран мобльного.
Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Загалом було знято три сер. так, це – також зброя. У 2014 роц актор воював у склад Добровольчого укранського корпусу Правий сектор. Коли ми входили в Пски, його рятували наш медики, повитягували з нього осколки.
Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Чи не вперше в стор укранського кно картина за другий тиждень прокату збрала бльше грошей, нж у перший (на 35%). Вн навть знмався у тй форм, в якй воював. Наскльки, на вашу думку, кнокомедя Наш котики може бути успшною з погляду свордного культурного десанту сенсв та образв у сфер укранського гумору? Чи мета в чомусь ншому? Коли до нас ОБСшники приздили, то сказали, що це найкращий туалет на все АТО.