Професор витрщив оч, лють заполонила його, вн вже хотв схопитися за серце, але ж вйна, куди!?
Навть побратим Пенальт (Дмитро Хом’як, який блискуче зграв Юра у фльм Припутн, цього разу не пдкачав). "Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. Без рзниц, що в тй зал мал, стар. У фльм здаться посмялись з усього. Воно того варте. Ось! – Дикий пдйшов до планшета, що висв на стн, – тут графк прибирання, – вн показав пальцем на екран. Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.
Нам здаться, що назва вповн переда увесь дух фльму. А особливо на Донеччин та Луганщин. Одначе люди залюбки купляють квитки навть на так сеанси, а прем’рн покази забили кнозали повнстю. Окрм того, це ще й двий спосб повертати людей на сайт. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. Внучка щебетала: Я ж казала!.. А також – новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн
Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. З кого смються – того не бояться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч!За останн роки фльми, присвячен вйськовим подям на Донбас, стрмко займають гдне мсце в укранському кно. "Цей фльм корисний тим, хто зна про вйну лише з якихось зведень, й дума, що це лише страх бль. На початку кожен з них розповда свою сторю.