– Чи зараз пропозиц зграти в фльм про вйну? Та весь СССР був таким вд самого початку — на площах бадьор псн та паради, а в парках — масов розстрли антирадянських елементв, яких з роками виявлялося усе бльше й бльше, на екранах колгоспн трактори — а насправд — у селян забирають худобу та збжжя, приркаючи на голод. Детальнше. Вдгуки про фльм Ми жартували навть пд час бою", - дода вн.
Бюджет картини – 42 мльйони гривень. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона. В прокат вийшла наша перша комедя про вйну на Сход, якщо не вважати такою Позивний Бандерас. Однак, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Як м це вдаться? Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч ворога! ЗЯТЬ – перший у списку. Н, мен не дисону тема вйни у комед.
Цього мсяця буде з чого дйсно вибрати. Пам'ятате як в Гарр Поттер учн Говортсу вичакловували патронуси, уявляючи сво найбльш страхи? Коли професора Снейпа вдягли у бабусин реч, а величезному павуку вдли ролики? Коли тоб смшно, тоб не так страшно. За жанром фльм патротичний, неполткоректний, комедйний, екшен з елементами фентез. Дата прем'ри фльму поки що невдома. Автори говорять, що це сталося випадково: “Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака”, – сказали вони. Втм, у ц битви третя сторона – домальована на постпродакшен Смерть у вишиванц квтковому внку, яка являться тим, кому прийшов каюк. — Плюс!!! А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. Публкумо повну версю тексту.
"Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова.