Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягти поставлено мети – стверджують вони. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв.
Ця вйна продовжу бути гбридною, тобто вона сну лише для певно частини суспльства, бо величезна кльксть людей намагаться вдсторонитися вд нформац про не. РежиссерГумор намагалися ( могли) обернути на зброю контрпропаганди, але завадили туалет деяк особист рахунки – Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду? Под його картини розгортаються у 2014 роц, на початку росйсько-укрансько вйни. дине, що стояло мж нами та цю скарбничкою, — формат даних. Але мен не хочеться зациклюватись на недолках. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Професор вражено дивиться на рацю.
Марина Порошенко –– “продюсерка” фльму “Наш котики“. Пояснював психофзику самого персонажа – як вони поводяться, як реагують. – Вн воював у десантно-штурмових вйськах. А складний грим, над яким працювала художниця Катерина Струкова, накладали годинами. Та я не переживаю! – вдповда Пенальт. Фотограф вд несподванки спаться й присда. Це — перша укранська комедя про вйну на Сход. Що?
У фльм здаться посмялись з усього. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. В деал х ма бути в змоз виконати ваша мама (чи бабуся, якщо вона користуться комп’ютером). Туалет на зв’язку! нод дуже сумн. Дистриб’ютор стрчки – B&H Film Distribution. Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Про головних персонажв говорити не буду. Вйськов ж, як вже бачили стрчку, схвально вдгукуються про фльм. Гумор – такий же нструмент пропаганди, як фейков новини.