Практично вс внницьк кнотеатри взяли у прокат цю стрчку. “Це смхотерапя для кожного з нас. За версю експертв UaReview з маркетину та медакомункацй, причиною рекордного успху стала грамотна ставка на любов глядачв до котв. "Наш Котики. Тим не менш, у них збергаться певний бозапас, який зацкавив сепарв. Фльм Наш котики, як на мене, спроба створити такого патронуса.
А Уляна Супрун, яка стала одним з продюсерв стрчки, наголошу: "Це смхотерапя. UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Неполткоректний комедйний екшн ма чимало пасхалок та чудов саундтреки. #НашКотики Згодом цю дею трансформували у формат для великого екрану. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках. Фльм зрежисерував Володимир Тихий, вдомий за кнороботою “Брама”. За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни. Нхто з них не уявля, що саме вони вдграють ключову роль у цй вйн.
Допрем’рний показ Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. Так вн себе назвав, коли знайомились. А щодо готовност суспльства смятися — у нас вйна з Росю трива бльш як 300 рокв. Звертаюся до власникв кнотеатрв: продовжуйте прокат Наших Котикв! Цей чудовий фльм подивилося близько 100 тисяч глядачв, а мльйони ще хочуть подивитися. У попередн роки укранськ режисери намагалися зробити серйозне кно про под на Донбас. Вн проходить бля Лта та Грна.
“Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.