Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Я збрався й уже через пвтори доби був у нього.
Вн привозить на позицю кару божу ц трйц – дурнувату але зухвалу журналстку Олю (Вра Климковецька). У перший вкенд ц показники були 31 квиток 8 квиткв вдповдно, повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. Одначе люди залюбки купляють квитки навть на так сеанси, а прем’рн покази забили кнозали повнстю. Також хочеться поговорити про акторськ роботи. Блндаж" вже представлен в стц книжкових супермаркетв "Буква", магазин "БЛОКПОСТ 1" на вул. Перед сеансом на гостей кнотеатру чека частування на фуршет.
— як воно. За основу взяли реальн розповд бйцв Добробатв та ЗСУ, а фльм зроблений поза традицями соцреалзму, який останнм часом буйно розквтнув на пострадянському простор. 2014-й, разгар военного вторжения России на территорию Украины. От тльки не ранше, нж за пв року. Як буквально, так фгурально. Кнотеатри прийняли ршення продовжити прокат на четвертий тиждень (нагадамо, фльм стартував у прокат 16 счня).
"Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. вн нас рятував. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. ) – це неочкуваний конче необхдний погляд на культурну та полтичну складову Росйсько-Укрансько вйни. За кожну розшифровану декларацю ми купували одну мандаринку для вйськових шпиталв. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Кремль, що горить, Путн у костюм матрьошки — це жесть. Пд час планування вигадливо маркетингово кампан, що вдповдала гротесковй комедйнй природ стрчки, виробники Наших котикв середньо-оптимстично передбачали, що аудиторя фльму у кнотеатрах складе близько 300 тисяч осб. Творець проектв Мудаки. Але стандарти Олю пдвели.
Уже 30 счня неполткоректна комедя “Наш Котики” вийде у прокат.