– Зараз через фльм Котики мен вдмовили в зйомках у двох фльмах. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять.
– У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Трейлер патротично неполткоректно комед Наш котикиЯк повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube. Зима. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Професор ошелешено: Дикий кивнув головою. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка продюсером фльму. Публкумо рецензю в повному обсяз. Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих.
Тихий зазначив, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал усм суспльством. За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Как отмечает руководство EX. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Збирайте компаню в кно не забудьте запросити друзв-ветеранв — наших котикв – закликала укранцв ексмнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун на свой ФБ-сторнц укранцв.
Тут смялись з всх: з журналстки, з священника, який теж вм показувати сво емоц. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Тому на хнй скромний блндаж органзовують масован атаки з танками та бронетранспортерами, як тим доводиться крзь власн жах панку вдбивати. Це зовсм не погано, може, навть добре. Лавка. У той же час, це викликало застороги про етичнсть такого режисерського ходу. У ролях: Дмитро Тубoльцев Дмитро Хом’як Ярослав Федорчук Дмитро Ярошенко Михайло Кукуюк Сергй Солопай гор Портянко Роман Халамов вгеня Муц
Перший трейлер фльму з'явився 1 жовтня 2019 року,[28] другий — 22 листопада, прокатником фльму став B&H, релз стрчки пройшов 30 счня 2020 року[29].