– У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв. Це дуже добре, але сатиричний погляд на вйну, смх над ворогом, а нод й над собою — теж дуже важлива рч. Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де. Приглашаем Вас смотреть Наш котики (2020) бесплатно онлайн в хорошем качестве, для просмотра фильма регистрация не требуется. Та н, жартумо, поза сумнвом — йти варто. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Головн рол в фльм виконали Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Михайло Кукуюк та нш. Наш флагманський проект — Декларац.
Насправд, н. Волонтер працював чотири вкенди тощо. А куля де? – Професор. Автори говорять, що це сталося випадково: “Тваринка просто так втомилася вд знмань, що коли покликав господар, вона дала драпака”, – сказали вони. Та невже? – пдняв голову Лто й глянув на Дикого.
Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Бюджет – 42 мльйони гривень. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун. Цей фльм – ще одна маленька, але не менш важлива цеглина в стн, яку зводять наш ветерани, вписуючи свй досвд у книги, щоденники, хронки росйсько-укрансько вйни чи знмаючи так фльми. 19 серпня 2019 року, псля виходу першого тзеру трейлеру фльму Наш Котики, його появу обговорювали на ток-шоу росйського державного телеканалу Рося-1 60 хвилин у гостей передач цей тзер фльму викликав бурхливо-негативну реакцю. Вона розповла, що комедйний фльм знмали чотири мсяц у Чернгвськй област за понад 42 мльйони гривень. Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки.
– Так, тльки дв людини, яких я попросив не розповдати нкому.