Н, я не зануда. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. Однозначно: смх – це зброя.
Результати плани На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в "запас", вже у цивльному житт. У проморолику, який шириться у мереж, за допомогою комп'ютерно графки додали обличчя вдомих голвудських зрок. Туалет на зв’язку! “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.
– Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? Розпочалась сторя фльму у 2016 роц, коли режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршив зняти гровий мнсерал Блндаж. Художник по костюмах: Олена Гресь Воно того варте. В основу сюжету покладено реальн стор, розказан добровольцями та бйцями ЗСУ. – Повертаючись до фльму. На вулиц -4?С, а ми на ходулях перед пам’ятником Ленна. У розмову втрутився Лто: Тльки тод можна зрозумти, до чого стьоб над тими, хто чека звання Героя Украни за пару пострлв та робить селф на фон танкв.
Автор сценарю режисер-постановник стрчки Володимир Тихий Пд час планування вигадливо маркетингово кампан, що вдповдала гротесковй комедйнй природ стрчки, виробники Наших котикв середньо-оптимстично передбачали, що аудиторя фльму у кнотеатрах складе близько 300 тисяч осб. Студ Бедлам, Директоря Кно, Банесто, Babylon’13 Так, з кшкою у пакет вйськовий похав до мста. Неполткоректна патротична комедя — новий жанр для укранського кнематографу. Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий. Туалет!? – перепитав Лто. Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун. Читайте також: Про розвиток укранського кнематографу та майбутню експедицю Гмалаями – розмова з режисеркою Алсою Коваленко А куля де? – Професор.