– Вн воював у десантно-штурмових вйськах. Нам це важко сприймати, бо ми диванн переживач. А у тих, хто був там, змнена повнстю психка. Вони не так пересчн. Власне, Дмитро в усьому нас консультував, – каже Микитюк.
– Перш за все, любов до Батьквщини. А ще, здаться, такий тон потребу набагато бльшого наближення до лн фронту та людей, як були на передовй, нж пафосн ноти. З усма, з ким я знайомилася – з солдатами. Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням. Тож ваша форма ма пропонувати якомога бльше способв зменшити цей шум: пдказки, автодоповнення, випадаюч списки тощо.
Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. Дуже багато було курйозних моментв. Таке припущення вн висловив, коментуючи участь у фльм Михайла Кукуюка. Не змогла сприйняти цей фльм, як комедю. За пдсумками другого вкенду кнопрокату укранську гостросюжетну стрчку Сергя Лисенка Екс подивилися 569 глядачв. “На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Без досвду, без нормально збро та продовольчого забезпечення, тисяч добровольцв пшли на фронт. Однак, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Як м це вдаться? Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч ворога! Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. коли Володимир почав ширшу творчу дяльнсть, то Марко долучався, щоби писати сценар, щоби допомогти з продакшеном.
Вн для вйськових, волонтерв, тих, хто зштовхувався з вйною бував на фронт. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. “2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. Чулася не театрально, мж ншим. Володя Тихий умв це добре поставити, – каже Марко Супрун. Вийшов рздвяний клп, який знмали луцьк продюсери (вдео)
це лише один з десяткв вдалих жартв у фльм Наш котики. Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина.