Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. Вона розповла, що комедйний фльм знмали чотири мсяц у Чернгвськй област за понад 42 мльйони гривень.
Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони. UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Никто из группы не имеет боевого опыта, но это не станет преградой для масштабного поражения врага . Зараз Наш котики посдають п’яту сходинку загального укранського бокс-офсу. Так! Фльм лагднший за бльшсть новин по ТБ. Наш котики – фльм не бездоганний. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Загальне враження: мен сподобалися Наш котики. Наш котики точно наробили галасу. Це сторнка для вражень про кно.
Вс вони змушують посмхнутися або навть посмятися, але безперервного реготу вони не викликають. Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун. Ранше Столичний регон повдомляв про те, що фльм киянки про Донбас потрапив на Берлнале. Тож просто сходть подивться. Гумор у стрчц свордний. Волонтер працював 7 днв поспль. Оператор постановник: Сергй Стефан Стеценко Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях.
Бо якщо ти глибоко зануришся в це, у тебе з’де дах. Тому на хнй скромний блндаж органзовують масован атаки з танками та бронетранспортерами, як тим доводиться крзь власн жах панку вдбивати. И что самое ужасное, в последнее время ресурс EX. В росйських меда вже звинуватили "Наших котикв" у тому, що вн розпалю ворожнечу. Усе не ввйшло до фльму, але багато речей — так. На жаль, укранськ кнотеатри ще й дос страждають на комплекс меншовартост та не врять в укранське кно. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Сам актор також вперше побачив картину саме тод: