Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни – прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики.
не треба думати, що пд час перегляду буде тльки смшно. Саме Дмитро пд час прес-конференц псля фльму казав, що надто серйозн стрчки, присвячен вйн, роблять не дуже корисну справу. Справд, вд нших фльми про вйну Наших котикв вдрзня вдсутнсть пафосу та присутнсть гумору. Моя оцнка 8,0/10 Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. Укранськ вйськов у фльм — не пафосн геро, а люди з своми недолками та особливостями характеру.
Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога … Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”! ” – йдеться в опис до фльму. Вона гарно вдобража запальний дух кно також англйською мовою (адаптував врш Степан Пасчник з Британ). Бережть себе! – вийшов з блндажу. Котики — нова платформа ГО Канцелярська сотня, де в гровй форм кожен може виконати нескладне завдання. Вже зовсм скоро, 30 счня, в прокат вийде вонна комедя Володимира Тихого Наш Котики. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.
Сценарй: Володимир Тихий Також зазначаться, що у Львов вже розкупили вс квитки у першу залу на допрем’рний показ фльму. Ось у цей мшечок складамо харчов вдходи, ось у цей – паперов, а в цей мшечок – пластик. Пдписуйтесь на наш Telegram. У ролях – Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Михайло Кукуюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно.