За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд.
Кнотеатри прийняли ршення продовжити прокат на четвертий тиждень (нагадамо, фльм стартував у прокат 16 счня). — Плюс!!! Та що там казати – в ту мить, коли один з геров Наших котикв недбало наспву Пливе кача по Тисин, готуючи обд, авторка цих рядкв теж ледве не застогнала вд тако наруги над Реквмом Майдану… Проте з розвитком сюжету таке блюзнрство цьому герою мимохть пробачаш. Як актор я сприймаю все близько до серця – смерт хлопцв, сльози хнх матерв… Я актор. – Н, я не боюсь цього. Та коли атовц подивилися цей серал, вони почали висилати Володимиру багато свох споминв, анекдотв. У традиц вйськово комед ц стандарти здебльшого радянськ. нод дуже сумн.
Для Уляни це вже не перший фльм, який вона продюсу. Ну це повний абзац. вн нас рятував. Кнотеатральний релз стрчки запланований на 30 счня 2020 рок. принс один з учасникв знмально групи.
Так, декларац розпзнають щонайменше три волонтери, а потм х результати зводяться до загального за допомогою правил та опрацьовуються редактором. Що непримно вразило: недолуга журналстка Оля, яка заради дотримання захдних стандартв журналстики поперлася брати нтерв'ю в окупантв. Якщо н — можливо, серя надихне на створення власного made in Ukraine продукту. Все-таки псля Вавилону’13 вн вм знмати круто про страшн моменти стор Украни. Пан Петро вважа, що якби вйськов не смялися не жартували на вйн, вони б там просто не вижили: Його Професор зграний напрочуд зворушливо, серед гротеску та патових комчних ситуацй актор змушу глядача перемикати емоц, спвчувати, переживати та навть плакати.
У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський