...Пд кнець дрмота пройшла. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. А на обр показалася бабка, котра здавала хн позиц спарам, а це раптом привезла котикам здати свого зятя Гошу... Внучка щебетала: Я ж казала!... Дал – красива розв’язка. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Гоша заговорив укранською. Сидить котик, доброволець з позивним Лто. Лавка. Зима. Вн давно повернувся з фронту... Ладно, дал йдть дивться))
Окрм жартв, тут мсце для серйозного. ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крсла продюсерв сли Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Та й виставляння сепаратиств росйських журналств, як придуркуватих наркоманв – це не неполткоректнсть, а фарс. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. 2020 рк обця бути не менш насиченим на цкав прем’ри. Заряджених вн би просто не змг нести. Публкумо повну версю тексту. "На вйн справд було смшно - подивться на т смшн перемир'я.
Нагадамо, под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. От тльки не факт, що з цим погодяться ус затят патроти, яких хлбом не годуй – дай поридати над сумним минулим, тепершнм майбутнм нашо багатостраждально Неньки. На сегодняшний день этот сайт удерживает за собой 10,95% от всей аудитории интернет-пользователей Украины (данные InMind). Це — перша укранська комедя про вйну на Сход. У Чернгов знмали сцену про “бойовикв” бля будвл донецько ОДА. Про цей фльм буде ще багато розмов та суперечок. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. Мен було смшно час вд часу. Хто твоя бабця, чуваче?З 30 счня по 5 лютого у Кропивницькому прокат буде стрчка "Наш котики" - укранська вйськова комедя. Робоче мсце: кностудя
Вони не так пересчн. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою “Yellow tape”. деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання. Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. Так, Дмитро Тубольцев до початку вйни був актором одного з столичних театрв. За сюжетом, тро добровольцв, як не мають жодного вйськового досвду, мають стримати наступ добрних росйських пдроздлв. ЗЛок прискорються. Загальний кошторис фльму склав 60 млн грн, з них частка Мнкульту склала 25 млн. Наша журналстика сну завдяки вам. Заряджених вн би просто не змг нести.
Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Про тих, хто зберга бойовий дух добрий гумор за найскладнших обставин. Про тих, хто дивлячись в оч смерт, смливо каже й: Пшла геть! Про тих, хто вибрав свободу цною власного життя. Про тих, хто нколи не здасть Батьквщину на поталу ворогу.