Тод нашу батьквщину захищали хто попало - актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Головн котики у фльм — це добровольц АТО з позивними Грн, Лто та Професор, журналстка Оля, капелан та командир з позивним Пенальт. Написали “донбаський блатняк”. Смотреть Наш котики (2019) онлайн бесплатно в хорошем качестве можно на любом удобном для Вас устройстве, это может быть ПК или мобильный телефон, а так же планшет, айфон и андроид (OK Google). виршив пти.
Крм того, тут дуже багато вйськових та волонтерв, як також захочуть прийти до кнотеатру, щоб подивитись фльм. В прокат вийшла наша перша комедя про вйну на Сход, якщо не вважати такою Позивний Бандерас. Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? Втм, от не повертаться мен язик казати фу-фу, не йдть на це кно. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали. Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. Наш котики
Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку. Обабч не тягнуться рденьк лсосмуги, за ними виднються поля. Сво дтище вони охарактеризували як неполткоректну комедю, яка покликана через буцмто легкий жанр знову нагадати укранцям про те, що частину крани продовжують прошивати кул та снаряди. А ще це сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Мо думки тих. “Припаркували” технку у рчц пд Чернговом. “Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни.
Ранше Телекритика розповдала, хто перемг на Kharkiv MeetDocs.