Супрун також розповла, що сцени з фльму насправд розповдями вйськових-добровольцв, як захищали Схд Украни.
Мои мысли тихие Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. “Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. 2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Туалет Це не комедя про вйну, це фльм, в якому вйну показано через комедю. Творц неполткоректно комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху. Наш котики – це скорочена назва комед. Про це понформували в прес-служб Мнстерства культури, молод спорту.
Ми хочемо нагадати всм, як були т часи”, – розповда Уляна Супрун. Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Под фльму вдбуваються у 2014-му, у розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Наш котики — це нша сторя. В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. Це база декларацй чиновникв з пошуковою та аналтичною системами. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно.
вс цю жуть у венах. Але стандарти Олю пдвели. Проте, такого, як “Наш котики” ви точно ще не бачили, незалежно вд того, сподобаться вам це кно чи розлютить. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. Йдеться про комедю "Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вонного стану". Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Згодом перелк книгарень буде розширюватися.
У фльм йдеться про 2014 рк – розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на схд.