Уже те, що у фльм звучить псня Пливе кача викликало обурення деяких глядачв на допрем’рному показ у Львов. про це варто сказати окремо (проте спробумо обйтись без спойлерв): ця символчна уже псня одним з стрижнв, на який нанизаний сюжет. Вона наспвуться час вд часу, щоб ближче до кнця зазвучати неймоврним потужним епзодом, який багато що розставля на сво мсця та зада особливий тон усьому фльму.
Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. Хтось у балаклавах на голов, хтось з довгою бородою, бритоголов, молод та стар. Працюючи над екранзацю фльму, вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр. Стрчка створються кнокомпанями Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду. Про все це ста вдомо тльки ближче до фналу, коли вн ряту свох побратимв, – розповда Петро Микитюк. Зморшки на обличч стали глибшими, вона напружено дивилась на маленький екран. Втм, дсталося у фльм не тльки Станко та Тодурову.
Коли буде така можливсть — обов’язково повдомимо. Актор Молодого театру Дмитро Тубольцев (Лто), по сут, гра сам себе. Насамперед, щоб ус усвдомили, що вйна трива, вдчули гордсть за укранських вйськових, котр не здають фронт воюють за кожного з нас. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого. Очевидно, що не для всх глядачв така розповдь про вйну, яка трива та щодня приносить нов жертви, буде прийнятною. вона сдала до мене на руки, я годував.
А отже, й нац. ОБСшники приздили сказали, що це найкращий туалет на все АТО. Прихильники цього мру хочуть знищити хохлв за дю влкого русского народа. Вн спробував спймати, але не встиг – гепнувши об борт, вона полетла дал – на дорогу. Псля перегляду Наших котикв та Мох думок тихих можу смливо сказати, що в Укран зароджуться жанр добротно непримтивно комед, де гумор ста двим нструментом донесення важливих тем – драматичних болючих.
Вн розповв, що под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Головними героями виступають нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв, як йдуть добровольцями на вйну.