Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток. Бо, розумю, що багатьох таки забрала. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту
Читайте також: Феричний та несподваний початок обця багато фантасмагор та стьобу, проте дал сюжет ста бльш-менш реалстичним, а фнал стрчки переносить у сьогодення, в байдуж реал мирних мст. Вони хочуть дивитися втчизняне кно, але м не подобаться, що пд цим соусом м можуть втюхати неяксний продукт. Згодом цей веб-серал, заснований на реальних подях та спогадах бйцв АТО трансформувався у повноформатну стрчку, яка ще на етап зйомок неабияк зацкавила як критикв, так майбутнх глядачв. третюю грузнскую! У лютому в тираж вийде кноповсть, яка складатиметься з невеликих новел. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Радянських комедй про Другу свтову вйну або нш вонн операц майже не було, натомсть х вистача в вроп та США. Особливо тих, хто бачив.
А там, як в житт, трапляються рзн ситуац, як також можуть викликати смх. За пдсумками п’ятого вкенду кнопрокату подивилися 2 тис. не дарма. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Для здорового розвитку укранського суспльства драматичн под сьогодншньо реальност потребують художнього осмислення. Смх над ворогом, смх в обличчя смерт — це свого роду терапя, яка допомага, а не заважа на вйн, що пдтверджують ветерани. В деал х ма бути в змоз виконати ваша мама (чи бабуся, якщо вона користуться комп’ютером).
ПРО ФЛЬМ У ньому довол специфчний, нердко чорний гумор. Мен пишуть хлопц: Дякумо, що не забувате 2014 рк, бо там був особливий дух. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь. Н, я не вважаю, що реч, з яких не можна смятися. Продюсерами, крм самого Тихого, виступили Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Чимало стереотипв, як були елементами мперсько пацифкац нашо нац, ми повалили. Вспомнм втарую чеченскую! – заволав назустрч генералу Радник. В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм багато подй, як написан з реальних сторй. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога