Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо. А тут йдеться про вйну. Ми ж навть не мамо досвду як правильно про не говорити, а жартувати — взагал табу. Надто тонкий лд, бо це близько та боляче.
В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. Дикий пода рацю Професоров. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. До того ж вони показують непоган касов збори.
я одразу ввмкнув такий режим жартв. Вра Климковецька, виконавиця головно роли А особливо на Донеччин та Луганщин. Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. далеко, не ус. На позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно.
У картин нема спроби олюднювати ворогв чи намагатися працювати з нюансами. Загалом було знято три сер. Згодом перелк книгарень буде розширюватися. – Чому неполткоректна комедя? Бо ви називате вйну вйною? Наш котики — третй повнометражний фльм Володимира Тихого.
30 счня в укранський прокат вийшла вонна комедя “Наш Котики” режисера Володимира Тихого. Богдан Панкрухн з Yabl вже переглянув фльм зважив його плюси та мнуси. Публкумо рецензю в повному обсяз.