У четвер, 30 счня, у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно стрчка у жанр комедйний екшн.
Дуже проста дея. Скани, зазвичай геть погано якост, перемшан з смттям та мотлохом, це зовсм не т дан, про котр пишуть в пдручниках з data analysis. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Наприклад, той епзод, коли в американських вйськових з досвдом кампанй в раку та Афганстан оч на лоба лзли з подиву вд деяких дуже практичних речей, до яких додумалися укранськ добровольц. “Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. "Комедю створено кнокомпанями "Бедлам Продакшн" (США), "Директоря Кно" (Украна), "Банесто Продакшн" (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. "Постери "Наших Котикв" заполонили кнотеатри та вулиц укранських мст.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…”, – розповдають актори про фльм. Що в цьому всьому смшного? На перший погляд, нчого. За мсяць отримали перш дан у машиночитному формат досвд. Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися – наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. В достаточно простой форме зрителям расскажут о том, насколько разные люди шли защищать Украину в 2014 году и что их объединило навсегда. саме так народилася дея Наших котикв. А зараз вигляда так, нбито Украна вою з якимись невдомими бойовиками, з кимось там вою, а три миротворц кажуть: давайте це припинимо. Взяти хоча б шоу Саш Барона Коена "Хто така Америка?".
У картин нема спроби олюднювати ворогв чи намагатися працювати з нюансами. Зробили три невелик сер, як називаються “Блндаж”. Кайф. Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. Це допомогло протестувати грову механку, знайти помилки, що не були покрит тестами, та збрати фдбек. Лто, кого ти вже там закадрив? Лто повернувся до побратима. Так, можна. Внутршня грова валюта теж стала котиками замсть гривень. Що то значить, цлсна деологчна складова художнього кнофльму! Ну, любо ж дорого дивитися.
Перший рк вйни з Росю. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО.