Рецензя на укранський художнй фльм Наш котики, прем’ра якого вдбулася 30 счня 2020 року.
Мачмонт тисне на педаль газу. саме м дуже важливо привнести трохи легкост та гумору в життя. З кого смються – того не бояться. Автомати, гранатомети, кулемети. ua кино является самым популярным среди всех существующих кинообителей в Украине. — Зеленського продав не гумор, а образ, коли молодик де велосипедом спва псню Я люблю свою страну. Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону".
Це вже було! – сказав Лто. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом… Уся наша крана, – пдкреслю гор Савиченко. Раптом у Професора зашипла раця. Наш котики — це нша сторя.
Кноповсть Наш Котики скоро з’явиться у книгарнях. При этом некоторые кинотеатры особо не заботятся даже о качестве показываемого фильма, запуская на экран фильм в качестве CAMRip. Слава Укран! – крикнув вн, приязно махнувши рукою. Коли пишуть чи розказують про Наших котикв, дуже часто згадують Уляну Супрун. Захд не надто цкавиться нами, не працю над власним образом в Укран укранцв у себе. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Радянських комедй про Другу свтову вйну або нш вонн операц майже не було, натомсть х вистача в вроп та США. х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити “самопроголошену ЧОДА”. Вдверто висмяти Росю, Путна, кавказцв, ряжених повстанцв, вйськових чиновникв. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму. Тобто через датчики змогли зафксувати, що подобаться людям чи готов вони придбати квиток у кно.
Офцйним саундтреком фльму стала украномовна псня Жовтий скотч гурту Yurcash. Псня була спецально написана для фльму — слова Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш.[23] Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою Yellow tape — слова переклав англйською украно-британець Степан Пасчник[en] (колишнй член музичного гурту The Ukrainians).[22]