Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. Нам здаться, що назва вповн переда увесь дух фльму. Але давайте все ж поговоримо детальнше.
– пдхопив Губарв. Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. У проморолику, який шириться у мереж, за допомогою комп'ютерно графки додали обличчя вдомих голвудських зрок. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Це корисно бачити нашим мльйонам спввтчизникв, як дал мрють дружити з Росю, може хоч трохи заткнуться. Поза тим, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. У липн 2019 року фльм — з тодшньою робочою назвою Котик з палаючими очима став переможцем одинадцятого конкурсного вдбору Держкно. Ранше Столичний регон повдомляв про те, що фльм киянки про Донбас потрапив на Берлнале. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Цкаво, що актор знмався в картин у тй форм, у якй воював.
Режисер: Володимир Тихий У мене ще не склалося остаточно думки. Повна назва – Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану (привт Стенл Кубрику). Деяк з них дйсно цлили в болюч мсця та змушували по-ншому поглянути на сучасну Украну, деяк просто халтурно експлуатували тему заради дешевого хайпу, а хтось навть потрапив у Канни та мало не дйшов до “Оскара” (пригадумо “Донбас” Лозниц та “Додому” Алва). зовсм нема погляду вдстороненого спостергача). До реч, щодо смерт, то образ у стрчц змалювали досить смливо креативно. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ. На ветеранському показ один з вйськових сказав: Т, хто бачив вйну, нколи не будуть полткоректними. Спершу виникла дея створити у рамках Babylon’13 невеличкий серал з коротких серй назвати його “Блндаж”.
Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними. А отже, витонченого гумору вд "Наших котикв" чекати не доводиться. Минулого тижня "Мо думки тих" подивилось бльше нж 50 тисяч глядачв, а це майже населення всього Фастова. Перед кастингом Володимир Тихий давав мен сценарй, я правив реплки. Неполткоректна комедя – саме так автори визначили жанр стрчки Наш котики. Ти просто втомлюшся перелаштовуватися з хвил на хвилю. У ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезнський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. Укранська мова з англйськими субтитрами Катерина Слпченко, кнокритик BBC News укранською В'ячеслав Шрамович, кнокритики телеканалу Громадське Вкторя Слобода та Олена Зашко, кнокритик Vertigo Остап Укранець, кнокритик galychyna. Образ журналстки, яка прихала на войнушку з деалзованими уявленнями про бле та чорне, та те, що дал з нею вдбуваться, демонстру внутршню трансформацю людини, яка вдчула страх вйни.
За сюжетом, тро добровольцв, як не мають жодного вйськового досвду, мають стримати наступ добрних росйських пдроздлв.