Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. Всм ншим – дуже раджу.
Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Звукорежисер: Михайло Закутський. При тому що комед Припутн та Кров’янка сторями про наше життя, вони класн. На фронт все просто: за тобою стоять брати, попереду – ворог. "У нас рабочее название было "Блиндаж". На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич. А ворог де? Бльше в огляд!У Кив запрошують на спецальний показ зустрч з творчою групою фльму Наш Котики. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч.
А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. Якби у мене була така можливсть, то змусила б кожного укранця подивитися цю стрчку. Ну чим не привд сходити в кнотеатр? так стльки разв, скльки вн поклав людей. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Комедя Наш котики, чи точнше Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану, з’явилась на свт як продовження дей веб-сералу Блндаж вд творчого об’днання BABYLON`13.
Але, безумовно, тшить, що наших Котикв прорекламували навть на росйському телебаченн. грашка котика лише в одному екземпляр. А ще я там опкувався куркою. Вн розповв, що под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера В однй сцен треба було показати “пдбитий” танк у вод. Творц "Наших котикв" кажуть, що мали на мет зробити кно про вйну "без пафосу", адже коли його багато - це викривлю реальнсть. Як на зло росйський генерал виршу направити наступний удар саме по Капустин. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. Дмитро Чаплинський, тобто я;
Поза тим, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Тут Путн, навть Кремль пала. В цьому фльм дуже вдало збалансован позитив та драма, реальнсть та гротеск.