Зараз бльш нж 5600 користувачв повнстю розшифрували дв з половино тисяч декларацй про статки та доходи та близько тисяч декларацй родинних зв’язкв суддв. Зароблено бльше 28 тисяч гривень, з них майже одинадцять вже перевели на фонди. З лдерв серед фондв — Повернись живим, Таблеточки та притулок для тварин Угольок.
Вийшов рздвяний клп, який знмали луцьк продюсери (вдео) Протягом 2019 року в Укран з’явиться близько пвсотн фльмв патротичного спрямування, зокрема коштом державно пдтримки. Але зовсм нша рч – смятися в обличчя Смерт, як це вмють практикують наш котики в житт, й на екран. Мутабор! – скомандував Радник. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Цю браву ватагу цлком логчно закидають на дальнй блокпост, що зветься Капустиною, який нколи не атакують сепаратисти. Супрун також розповла, що сцени з фльму насправд розповдями вйськових-добровольцв, як захищали Схд Украни. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Так вн себе назвав, коли знайомились. Наш Котики, повна назва Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану, робоч назви Блндаж, Котик з палаючими очима (англ.
Коли пишуть чи розказують про Наших котикв, дуже часто згадують Уляну Супрун. Чим бльше очок, тим вищий рвень, тут все стандартно. Наш котики – це скорочена назва комед. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера А разом з ними хн рдн, близьк, знайом. Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.
Акторська гра тут на належному рвн. м увесь час здаться, що я оживу. Так що сатирична комедя з творння Володимира Тихого не вийшла. Гумору було багато, в тому числ чорного. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО.
Сюжет: С 2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Тод нашу Батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Одним словом – добровольц. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато... Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами". Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися – наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Саме завдяки таким людям наша крана дос сну.