Герой Петра Микитюка – нженер. Лише з побратимами, бо вони можуть зрозумти одне одного, позаяк без прикрас бачили вйну. Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй. Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Позиця Туалет, наприклад. "Наш Котики. фльм, у якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. Кноповсть Наш Котики скоро з’явиться у книгарнях.
Ця тема настльки гостра, що пдходити до жанру потрбно вкрай обережно та з знанням того, як працю комедя, накше глядач просто повстануть проти такого кна. Дикий повв хлопцв до бйниц, бля яко стояв Професор. Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий. ЗЯТЬ – перший у списку. Один з акторв ветераном АТО фактично зграв самого себе. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч , – йдеться в опис до фльму. Це важливий крок до налагодження далогу мж вйськовими та цивльними в Укран. В США розповсюджена практика повертати ветеранв до звичайного життя через мистецтво та гумор. Та творц фльму запевняють: з гумором можна дивитися навть на так непрост болюч теми.
Актори та творц фльму прихали на презентацю, щоб розповсти ус детал про зйомки. Але з веселощами автори не переборщили. Ми хочемо нагадати всм, як були т часи. Труни, як пливли до Свято-Троцького собору. Н! Ще гулямо! Ш-ш-ш-ш-ш-ш! А куля де? – Професор. в нашо позиц. Про головних персонажв говорити не буду.
Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Так, тут слушн жарти, в деяк моменти увесь зал взагал вола у повний голос, але часом творц фльму перегинають з фарсом. Згоден, так званий окопний гумор нколи не вдрзнявся витонченстю вишуканстю, дивись, наприклад, ту саму вже згадану Blackadder Goes Forth, але… я, мабуть, якось прожив би без спогадв про обсипаного коканом Павла Губарва, що блю на стл. Скажмо так, на мй погляд, як комедя Наш котики програють Гуцулц Ксен. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору. враження, що Наш котики бльш цлсно виглядали б як серал, чи як веб-серал, гарних жартв просто не вистачило на повнометражний фльм. Знову таки, настрй того ж Блндажу здаться мен бльш вдалим.