Зйомки фльму тривали три мсяц у 2018—2019 роках й проходили на Чернгвщин; потм ще був тиждень дозйомок рзних деталей.[20] Пд-час фльмування у Чернгов стався курйоз — коли творц знмали сцену про бойовикв бля будвл донецько ОДА, мсцев мешканц не зрозумли що це зйомки фльму та викликали полцейських[22].
Дикий пода рацю Професоров. Задум був простим: блндаж на лн фронту, в якому несуть повсякденну службу вони АТО. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. IMDB рейтинг: 8,6/10 (77 голосов) З написами MAN/WOMAN, блоснжним туалетним папером навть… бде. Один з солдатв запиту: Чому ж вн нам не розповдав?. Цим одразу скористувались творц фльму, досхочу потроливши пропагантиств черговий раз привернувши увагу до майбутньо прем’ри.
За вухом сигарета. Про цей фльм буде ще багато розмов та суперечок. Просто я не люблю таких комедй. Крм того, саме смх, численн фотожаби, нтернет-меми та жарти допомогли укранцям, у тому числ й воякам на фронт, пережити найтемнш часи 2014-15 рр. Пд час планування вигадливо маркетингово кампан, що вдповдала гротесковй комедйнй природ стрчки, виробники Наших котикв середньо-оптимстично передбачали, що аудиторя фльму у кнотеатрах складе близько 300 тисяч осб. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого. За сценарм фльму у 2020 роц було написано книгу у видавництв Фоло. Фльм вийшов на 219 екранах (нараз найбльша кльксть екранв для укранського фльму у 2020 роц), повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики.
Я казав: вбити його мало. Йому теж подобаються солдатськ посмшки та жарти, бо за ними капелан розум, що хлопц ще жив, це його тшить. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона. А в Стародавнй Грец смерть завжди була присутня — в трагедях, в комедях — фзично, як окремий персонаж. Професор засунув пальця в дрку та деякий час длубався в нй. Окрм красиво медальки кожна ачвка ма свй бонус очок. Потреба у герозац та пафос не поднеться нде та буде завжди витребуваною. Так, недолки . Зважаючи на досвд, вона оцню розвиток укранського кно позитивно: “За останн 5 рокв, гадаю, наше кно дуже покращилося.
– Так. Багато хто з знмально групи були знайом мж собою до фльму, товаришували по життю. Ми були друзями, як знмали кно. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина.