Це була байка для всього пдроздлу. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Тема для жартв бльше, нж несподвана – перший рк росйсько-укрансько вйни на Сход Украни, формування добровольчих батальйонв, стосунки з мсцевими жителями, росйськ вйська на Донбас. Тому коли людям кажеш, що буде кно, де ми покажемо правду про наше життя, вони вдповдають: Н, не треба, не треба! Не хочу. И что самое ужасное, в последнее время ресурс EX. У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13.
Однак зйомки укранських фльмв у 2020 роц можуть значно скоротитися через вдсутнсть державно пдтримки, якщо для них уржуть фнансування. Ми не сммося над вйною, ми сммося смерт в обличчя. Нагадамо, новий укранський фльм про голодомор “Цна правди” зможуть переглянути люди з порушенням зору слуху. Тривалсть: 113 хв. У фльм багато драматичних моментв. Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”. Так, мабуть, Наш котики — не бездоганн як художнй фльм чи як комедя. Петро Микитюк каже, що сон про пожежу у Кремл смерть Путна на початку фльму – не режисерська вигадка.
Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. Потм мй колишнй колега, один з головних розробникв Вулика Дмитро Гамбаль зробив стовдсоткове покриття тестами ядра проекту та перевв його на Python3. Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook. Надто тонкий лд, бо це близько та боляче. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч". Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування та й на мсцевост майже не орнтуться. Кабна прикрашена рзним атовським дрб’язком. – Ваш фльм пропагандистський? Так, тут слушн жарти, в деяк моменти увесь зал взагал вола у повний голос, але часом творц фльму перегинають з фарсом.
Мо тверде переконання — цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом", — подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook.