Не хнюптесь, хлопц. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. – Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Працю. Але тльки сепарськ канали. А тут у нас найважливше! Куточок релаксац. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд...
Таке припущення вн висловив, коментуючи участь у фльм Михайла Кукуюка. ) – це неочкуваний конче необхдний погляд на культурну та полтичну складову Росйсько-укрансько вйни. Фльм в я якому смх крзь сльози. Как говорится в одном из рекламних роликов зачем платить больше?. виживати навть в умовах вйни. "Комедю створено кнокомпанями "Бедлам Продакшн" (США), "Директоря Кно" (Украна), "Банесто Продакшн" (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Внутршня назва проекту була Котики (або нндзя-котики, що виникають нзвдки, роблять добро та зникають).
Графка, звичайно, так соб, але настрй сцена зада непогано. резюму: "Побратими мен говорять псля перегляду: краще ми вс будемо збиратися на таких комедях, нж на похоронах". Наш котики – це герочний фльм, який возвеличу укранських вйськових, змальову х супергероями, як можуть голими руками побити озброних до зубв супротивникв. В Укран культура шаблонована саме за мперськими форматами, створеними для провнцйних захоплених територй. Вн завжди сконцентрований. Це дасть вам розумння процесу та дозволить об’ктивно оцнити перш два пункти. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. Молодий продавець квтв, якого не поважа батько-вйськовий, пристаркуватий чоловк з слабким серцем, недалекоглядний актор-аматор. Тубольцев длився сторями та пропонував сво де.
Украна – наша! – кричать найманц й починають стрляти в повтря. Вйна, безсумнвно, одним з найбльших страхв укранцв сьогодн. Зокрема, Уляна Супрун запропонувала флешмоб напередодн прем'ри. Прем'ра в Укран: 30. Труни, як пливли до Свято-Троцького собору. Взяти хоча б шоу Саш Барона Коена "Хто така Америка?".
Мо тверде переконання — цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом", — подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook.