Ще 2015 року ми знмали коротк сер – реальн стор бйцв. Потм з’явилась дея зняти повний метр – про те, як ми рятували себе й смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю.
Вн поновлю емоцйну, психчну енергю людини. Капустина? – простогнав Професор. Але хба м до того звикати? – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов. Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, хн рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну: Часом чорного. Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Також на мсц можна буде посплкуватися з творчою групою фльму Ви можете пдтримати нас, а ми зможемо продовжити розповдати, що насправд вдбуваться.
– У Котиках ви спвате. Нагадамо, укранська стрчка Атлантида, яка розповда про майбутню перемогу у вйн з Росю, стала найкращою у секц Горизонти 76-го Венецйського кнофестивалю. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. Вн для вйськових, волонтерв, тих, хто зштовхувався з вйною бував на фронт. Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА. Это значит, что ежедневно в каждый кинотеатр наведывалось всего по 172 зрителя. “Коли ми весь час обговорюмо, як продовжувати, я думаю, що Кукуюк ма бути в другй частин “Наших Котикв”, тому що його персонаж, який був колаборантом, а потм перейшов на укранський бк, ма розвиток, дуже багато драматичних речей може бути на шляху ц людини”, - зазначив Тихий.
Олександра Чернова Втм, на прес-конференц псля прем'ри режисер фльму Володимир Тихий на пряме запитання з приводу прототипу Ол не найвпевненшим тоном вдповв, що це був чоловк. Дмитро Чаплинський, тобто я; Вн проходить бля Лта та Грна. Ми жартували навть пд час бою", - дода вн. Я навть вигадував частвки. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять.
Продюсер фльму Уляна Супрун додала, що цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами, звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв.