Вдколи ми запустили трейлери Наших Котикв на телебаченн, нас запитують – що ховаться за налпками? Приходьте в кно побачите
В ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова У кнцевому результат вд Держкно творц отримали фнансову пдтримку на виробництво фльму розмром не ?7,3 млн, як вони початково просили, а ?0,98 млн. У Чернгов знмали сцену про “бойовикв” бля будвл донецько ОДА. in. Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм. так, це – також зброя.
Але в нас зворотнй зв’язок з ними, та ми втлюмо х побажання. Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 – 2015 рокв залишаться надактуальним. Часом чорного. Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. Зараз картина посда 12-ту сходинку загального бокс-офсу. Та й просто комедя вийшла на трчку – по-справжньому смшних жартв тут всього парочка. Ось! – Дикий пдйшов до планшета, що висв на стн, – тут графк прибирання, – вн показав пальцем на екран. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина.
– Ось! Сюди влучила сепарська куля. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Детальнше. А по-доброму посмятися над тим трагчним для Украни роком ми ще коли-небудь встигнемо. Мр так, що врить навть свому товаришу-жартвнику, який виршив погратись в президента, змтувавши голос у слухавц.
Майдан, окупаця Криму, росйсько-укранська вйна стали визначальними у житт мльйонв укранцв. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Гумор — один з доступних методв.