Кошторис фльму близько 32 млн грн, ус ц грош – державн. За пдсумками п’яти вкендв кнопрокату фльм випередив ншу укранську дитячу стрчку Пригоди S Миколая Семена Горова ( касов збори – 9 млн грн, бюджет – 38,2 млн грн, учать держави – 22,9 млн грн). Казка все ще залишаться у прокат.
Бльше в огляд!У Кив запрошують на спецальний показ зустрч з творчою групою фльму Наш Котики. Насамперед досить серйозних, часом навть трагчних художнх стрчок. – А раз хлопц мене розграли: я три дн був на бойовому виход, повернувся, а вони кажуть: Ми з’ли. З Володимиром Марко спвзасновником Babylon’13. Це доводять так твори, присвячен досить кривавим вйнам, як Пригоди бравого вояка Швейка, Пастка-22 (або серал на основ Catch-22), чи четвертий сезон британського комедйного сералу Blackadder / Чорна гадюка, д якого вдбуваються у шанцях Першо Свтово. Смерть у вишиванц. Випускають дим клубами в повтря.
Бо вдразу в голов думка, що не ус так весело переживали обстрли, не ус змогли похати на наступну ротацю, не ус. Сакральним недоторканим не залишився нхто. До того ж, цю сценою починаться фльм. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: НАШ КОТИКИ В ролях: Дмитро Тубoльцев, Станслав Бжезинський, Вра Климковецька, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко
Володя Тихий умв це добре поставити, – каже Марко Супрун. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Картина ж настльки проста романтична, що вриш у все, що вдбуваться на екран, одразу повнстю. Сценарй Володимир Тихий писав у 2017-му пвроку, зйомки фльму тривали три мсяц, а постродакшн — 14 мсяцв. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. Окрм державних грошей, продюсеров Марков Супруну через його кнокомпаню Bedlam Productions та Степанов Бандер-молодшому через його кнокомпаню Banesto Productions вдалося залучити кошти вд приватних нвесторв з США та Канади[20]. Трейлер, кадри 6Прем'ра в Укран 30 счня 2020 Тод (наприкнц 2015-го року) Денису Бгусу прийшла чудова дея з мандаринами.
– Так, тльки дв людини, яких я попросив не розповдати нкому.