Продюсер фльму – внук Степана Бандери. Згодом перелк книгарень буде розширюватися. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Дмитро Гамбаль, що займався розробкою оригнального фреймворка та гровою механкою; Это очень-очень качественная сатира, обязательно надо смотреть!2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Це найвище мсце серед укранських фльмв. саме ця фраза лакончно дуже точно переповда сюжет стрчки. З ншого боку, саме гумор допомагав нашим воякам там, на Сход, тому фльми на зразок Наших котикв дуже важлив для них, не дарма ще до виходу стрчки у загальний прокат пройшли покази для ветеранв. Перший рк вйни з Росю. Смються й курять.
– У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Продюсер фльму – внук Степана Бандери. Це перше наше неполткоректне кно. Все почалось з китайського котика щастя, якого притягнув на знмання наш художник. Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити.
Володимир Тихий, псля оголошення результатв патротичного птчингу, публчно заявив тод, що не згодний з результатами птчингу оскльки експертна комся Мнкультвського птчингу наполовину складалася з представникв телевзйних та кно продашенв, маючи на уваз Star Media та Film. Просто, начитавшись вдгукв про фльм, очкувала вд нього значно бльше трешу та чорнухи. В США розповсюджена практика повертати ветеранв до звичайного життя через мистецтво та гумор. коли Володимир почав ширшу творчу дяльнсть, то Марко долучався, щоби писати сценар, щоби допомогти з продакшеном. Вони не народились героями чи богами вйни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. Рч у тм, що добровольц були звичайними укранцями, як не мали шаблонних уявлень про вйну (якщо не брати до уваги радянськ фльми про Другу свтову). Чи вже можливсть переглянути “Наш Котики” у мереж легально?
Стиха гра релаксова музика. Водй з позивним Мачмонт у такт й стука по керму й хита головою. Мачмонт, веселий тридцятирчний хлопець з стильною зачскою пд нуль. Мцний фзично. Одягнений у форму дубок. За вухом сигарета.