Та й виставляння сепаратиств росйських журналств, як придуркуватих наркоманв – це не неполткоректнсть, а фарс. Поруч нього – Пенальт, командир. Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Уляна Супрун, Марко Супрун Один з акторв ветераном АТО фактично зграв самого себе. Тож окрм критичних списв з боку кнокритикв, як, звсно ж, знайдуть у цьому фльм безлч сценарних, режисерських, постановницьких ще бозна-яких огрхв, майже напевне можна спрогнозувати затят суперечки й серед пересчних патротв та любителв кно. ще одне: фльм, в якому горить Кремль, просто не можна не подивитися.
Це було принципово. Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Це причиною, чому кно вдчуваться реальним”, – додала Супрун. Не замислютесь про сольну кар’ру? Вн подякував творчй команд за кно, зроблене дотепно, дбайливо з любов’ю.
Про тих, хто зберга бойовий дух добрий гумор за найскладнших обставин. Один глядач рокв 8, наприклад, щоразу при появ ховався пд крсло й довго не хотв вилазити. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. Блндаж “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим.
Назва "Наш котики" вдсила до циклу вдеосюжетв про укранських вйськових вд об'днання BABYLON'13, що увйшло до авторського колективу фльму.