У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу.
А у тих, хто був там, змнена повнстю психка. Кнотеатральний релз стрчки запланований на 30 счня 2020 рок. Ось вам наш враження, а нижче трейлер й головна музична тема – Жовтий скотч. Я бачу! – хлопець доброзичливо усмхаться. Буде неполткоректно, патротично та пекельно весело! 30 счня Наш Котики чекають на вас у кнотеатрах крани. Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму. Потм мй колишнй колега, один з головних розробникв Вулика Дмитро Гамбаль зробив стовдсоткове покриття тестами ядра проекту та перевв його на Python3.
Про це пише сайт MOVI GRAM Блндаж, написану за сценарм Володимира Тихого. Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран. Ну це повний абзац. Тож попри грк моменти й неминуч сльози пд Пливе кача…, без якого у фльм про росйсько-укранську вйну, хай навть комедйному, обйтися складно, загальний настрй Наших котикв бльш нж позитивний. Кнорежисери ж запевняють, ця сума не видаться вдразу лише тим, хто виграв конкурс. – Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду? Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. Найбльше гумор нас рятував, коли ми поверталися назад, тому що завжди вдбувалися яксь весел стор… Це внутршнй захист вд того, що ти бачив”, – розповв Тубольцев.
От серйозно, я весь час вдчувала напруження. Та запросто! Щоправда, не без допомоги збгу обставин… Але це вже дрбниц. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. Це перше наше неполткоректне кно. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно.
Чи пробачить Нашим котикам насмшку над герочним дискурсом АТО/ООС та частина патротично спльноти, для яко жарти з святого неприпустим й ледве що не замовлен з Москви?