Не хнюптесь, хлопц. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. – Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Працю. Але тльки сепарськ канали. А тут у нас найважливше! Куточок релаксац. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд...
Творц неполткоректно комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. вона сдала до мене на руки, я годував. Заповт Професора, наприклад. Бюджет – 42 мльйони гривень. Сакральним недоторканим не залишився нхто. Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами".
За словами режисера, це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху. Одним з продюсерв фльму стала Уляна Супрун, екс-виконувачка обов'язкв мнстра охорони здоров'я Украни, яка подлилася цкавим фактом фнансування зйомок картини. Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. Поки наш Президент намагаться пти на примирення та “згладити” кути, творц “Наших котикв” навть не думають про помрковансть – така х смливсть захоплю.
Продюсер фльму – внук Степана Бандери. Скани, зазвичай геть погано якост, перемшан з смттям та мотлохом, це зовсм не т дан, про котр пишуть в пдручниках з data analysis. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. Культура. Наш Котики на росйському телебаченн. Нагадамо, новий укранський фльм про голодомор “Цна правди” зможуть переглянути люди з порушенням зору слуху. Ну а вмння посмятися з самого себе – це взагал ознака здорово людини. Вс вони змушують посмхнутися або навть посмятися, але безперервного реготу вони не викликають. Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий. Через те, що бльшсть сторй створен на реальних подях, досить легко поврити акторам.