Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Чорновий монтаж, Сильнше, нж зброя, Зима, що нас змнила та Бранц. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун.
UA уже может стать платным. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Але, як ми знамо, доросле життя бентежне жодна казка не трива вчнсть. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Тема для жартв бльше, нж несподвана – перший рк росйсько-укрансько вйни на Сход Украни, формування добровольчих батальйонв, стосунки з мсцевими жителями, росйськ вйська на Донбас. А багато подй фльму засновано на реальних сторях. Адже свдчить про чергове прощання з радянщиною, для яко характерно зображувати вйну виключно священною. Бо гумор – це те, що ми неодноразово бачили у кно про вйну рзних рокв (з останнх можна згадати серали Bluestone 42 та Catch 22), це те, що сну у реальному житт, це то, що в книгах тих, хто пройшов цю вйну (Пхота 1-3 Мартна Бреста, Грязь Хак Сергя Сергйовича (Сайгон), Слово про вйну 1-3 (збрка оповдань пд редакцю Василя Пддубного), це (не в останню чергу) те, що допомогло нам встояти у 2014-му. До слова, ранше льввський кнознавець Станслав Тарасенко писав Galnet про те, що Черкаси – це справжн арт-патротичне кно, на яке ми заслуговумо. Нбито на уламках Кремля президент Рос Володимир Путн у вбранн матрьошки намагаться втекти вд укранського вона, але йому це не вдаться.
У перший вкенд ц показники були 31 квиток 8 квиткв вдповдно, повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь. Проте саме вони стануть головною причиною провалу ворожо операц. Колаборант Гоша з смартфоном у руц вибира вдалу позицю для фото.
ПРО ФЛЬМ Сама винагорода, яку ми ввели, складаться з двох компонентв — балв та грово валюти, котра врешт-решт конвертуться в реальну. У проморолику, який шириться у мереж, за допомогою комп'ютерно графки додали обличчя вдомих голвудських зрок. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги. Для тих, хто не в курс, достоту так звуть одного з головних критикв противникв медреформи Уляни Супрун, директора кивського нституту серця. Блндаж" вже представлен в стц книжкових супермаркетв "Буква", магазин "БЛОКПОСТ 1" на вул.
За словами режисера, це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. За основу взяли реальн розповд бйцв Добробатв та ЗСУ, а фльм зроблений поза традицями соцреалзму, який останнм часом буйно розквтнув на пострадянському простор.