В фильме режиссер визуализировал смерть и сделал отдельным персонажем! За основу сюжета взяли реальные рассказы. Ходть сюди, я вам покажу. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв”, - сказав вн. Смх не лише продовжу життя – вн ще й допомага знайти вихд у, здавалося б, безвихдних ситуацях. На жаль, результати стартового вкенду змушують переглянути ц прогнози, зменшивши х утрич. Це те, що спровокувало нас на те, що ми зробили сценарй повнометражного фльму. Лавка. Мен сподобалася бабця внучка.
Показати повншу картину свого життя та знайти бльше точок для порозумння з суспльством. 30 счня в прокат вийшла нова укранська комедя Наш котики. Це розповдали Волод сам люди, тому це не вигадка. Тихого, крм Наших котикв, дв гров повнометражн стрчки: трилер Зелена кофта та мстична драма Брама, знята за мотивами п’си Павла Ар’ На початку наприкнц часв. – Так. И что самое ужасное, в последнее время ресурс EX. Також хочу подякувати творцям фльму за те, що мовою кно говорять про важлив реч, за те, що нагадують усм, що вйна ще не закнчилася, що возвеличують укранських вонв гдно дають вдсч росйськй пропаганд. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину. Без бойового досвду, не знаючи намрв командування навть елементарно не вмючи орнтуватися у найглухшому, з усх можливих позицй фронту, мсц, де навряд-чи може трапитися щось апокалптичне.
Ця мова вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми", - говорить режисер. "Цей фльм корисний тим, хто зна про вйну лише з якихось зведень, й дума, що це лише страх бль. Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. Фльм демонстрували на 25 екранах. Фльм був знятий за пдтримки Укранського культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора.
Акторськ роботи сподобалися вс. Трошки, на мй погляд, перегра Вра Клмковецька (Оля), але саме трошки, тож не дуже випада з загального ряду, де вс персонаж (навть другопланов) вдграють саме те, що треба саме у цьому фльм.