“Комедю створено кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, – йдеться у повдомленн.
Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року", - повдомля пресслужба Держкно. Головну роль зграв актор-ветеран бойових дй Дмитро Тубольцев (позивний Лто), який виконав роль батька у Брам, а Капелан Ярослав Федорчук — Вовчика. Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка по сут лише поглиблю як особист, так соцальн травми”, - сказав Тихий. Але виконувати постйно одне й те саме завдання довол нудно. Укранц не мають свох кногеров-силовикв: полцейських, вйськових, спецпризначенцв. У мене ще не склалося остаточно думки. Шлях до реалзац зайняв 3 роки. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни.
Прокат в Укран також трива. Чому котики? Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю? Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий. Як буквально, так фгурально. А кошти на промокампаню видлив Укранський культурний фонд. Саме вн привернув до фнансування Степана Бандеру – нащадка вдомого лдера укранського нацоналстичного руху. За рк ентузазм волонтерв вдчутно впав. Про тих, хто нколи не здасть Батьквщину на поталу ворогу", - написав Порошенко. Команда вдзняла клька коротких серй прийшли до певних телеканалв 2015-го року.
я одразу ввмкнув такий режим жартв. Так що сатирична комедя з творння Володимира Тихого не вийшла. Експортувати певн елементи культури, напевно, таки можна. “Ми думали, що вже був час. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвпродюсером стрчки Марком Супруном сподвалися отримати бльшу частину коштв на виробництво фльму на патротичному птчингу Мнкульту 2018 року.
У фльм можна помтити частку пропаганди, адже гумор у “Котиках” вдрзняться в залежност вд сцен. Якщо про головних геров бйцв АТО жартують по-доброму, про про х противникв з окупованих територй жорстко, росян же показують взагал повними дурнями. Поки наш Президент намагаться пти на примирення та “згладити” кути, творц “Наших котикв” навть не думають про помрковансть – така х смливсть захоплю. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. До реч, актор, що зграв Путна – це стовдсоткове потрапляння в образ, хоч не без фарсовост в самй гр.