– Для мене це стало випробуванням. На фронт все просто: за тобою стоять брати, попереду – ворог. А в мирному житт все намшано, небезпека всюди. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона.
Володимир Сердюк Смються й курять. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно. Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий. Фльм Наш котики, як на мене, спроба створити такого патронуса. Прем’рн покази почнуться тридцятого счня. У квтн 2018 сайт вдвдали майже 2 мльйони користувачв.
Смття сортумо. У ролях знмалися: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Станслав Бжезинський, Ярослав Федорчук, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Михайло Кукуюк, Дмитро Ярошенко. Та й сама назва вийшла довол вдалою. Московськ меда вже встигли звинуватили Наших котикв у тому, що фльм розпалю ворожнечу ще в низц рзних безглуздостей. На знмальну групу викликали полцю. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера
– Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду? Green – зелений. Вантажвка зупиняться. Експортувати певн елементи культури, напевно, таки можна. Ось, дивться! – показав на дрку в мшку, яка була акуратно обведена товстою червоною лню. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни). ОБСшники приздили сказали, що це найкращий туалет на все АТО. Будь свдомим хмельничанином - залишайся вдома та мий ретельно руки! На фронт пшли добровольцями четверо чоловкв – нженер, актор, футбольний тренер Вже на позицях до них приднуться журналстка, яка ма виконувати на Сход секретне завдання.
Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму.