Лише з побратимами, бо вони можуть зрозумти одне одного, позаяк без прикрас бачили вйну. Так, комедя. Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х.лом. Серед кнокритикв хто загалом позитивно оцнили фльм були кнокритик itc. Згадаймо хоча б т сам Киборги, ловайськ 2014. Розповдав дещо хлопцям-акторам. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. Тобто це не привид лише сумувати. Дсталося хба що Кучм та Мнським угодам, вс решта – геро. У рол Пенальт знявся колоритний актор Дмитро Хом’як, який грав головну роль у картин Припутн.
Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Актор льввського театру Воскресння Петро Микитюк добре знаний театралам нашого мста, проте кноглядач мають шанс вдкрити його для себе. Жартвливе вдео, розроблене студю Babylon’13, було зроблено за допомогою скандально технолог, яка з’явилася в нтернет в 2017 роц, увйшло в неофцйне промо до майбутньо прем’ри. Але давайте все ж поговоримо детальнше. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . Вони стверджують, що смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягати поставлено мети. Фльм — про 2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. враження, що Наш котики бльш цлсно виглядали б як серал, чи як веб-серал, гарних жартв просто не вистачило на повнометражний фльм. "Наш Котики— фльм про супергеров, як живуть серед нас. Внутршня назва проекту була Котики (або нндзя-котики, що виникають нзвдки, роблять добро та зникають).
Ус сюжети мали базуватись на реальних сторях, розказаних ветеранами. Що провокативнш ц жарти, то вони краще працюють. Петро Марина Порошенко разом з ветеранами вйни проти росйсько агрес подивились комедйну кнострчку Наш котики режисера Володимира Тихого, яка створена у копродукц Украни, Канади та США. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. Нам це важко сприймати, бо ми диванн переживач. “На фронт це справд бувало, ми навть пд час бою жартували над сепарами мж боями. Мен ж стрчка дуже сподобалася, насамперед свою життвстю, правдивстю, вдсутнстю шаблонного книжкового патротизму, який не ма нчого спльного з реальним життям. Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 - 2015 рокв залишаться надактуальним. У порвнянн з першим, також надзвичайно скромним вкендом кнопрокату, вони впали на 86%. Повна назва фльму, Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану — це майже пряма вдсилка до класично сатирично чорно комед Стенл Кубрика про ядерну вйну, яка вийшла у 1964 роц – Dr.
Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона).