Сам Петро 2 роки служив у будвельному батальйон радянсько арм, проте, каже, особливостям вонно атмосфери його та нших акторв навчав виконавець головно рол у фльм Дмитро Тубольцев:
Инженер, актер, футбольный тренер и продавец цветов отправляются добровольцами на Донбасс. На Захара Беркута, наприклад, глядач пшов, але це не стало культурною подю. Хотлося б помилятися…У прокат зараз можна подивитись вдразу деклька укранських фльмв. – Лто 2014 року. Створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого "Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану" за жанром комедйним екшином. Стиха гра релаксова музика. Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. Будь свдомим хмельничанином - залишайся вдома та мий ретельно руки!
Ну, я – старший! – вдповв Професор. Зараз бльш нж 5600 користувачв повнстю розшифрували дв з половино тисяч декларацй про статки та доходи та близько тисяч декларацй родинних зв’язкв суддв. Якби ми не розслаблялися, ми би стали небезпечними для самих себе. Крм того Держкно частково профнансували промо-кампаню фльму, видливши ?400 тис. Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. Так само як ми в наших квартирах чи домах – треба пости, треба попити, треба пти в туалет”, – поясню продюсерка. З нього виходять двчинка та баба.
— Культура культура. Роздовбаний донецькими шляхами бойовий ЗЛок з армйським тюнингом та вдповдними номерами набрав непогану швидксть, постукуючи мотором пд капотом. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Отже, ми матимемо змогу переглянути один з перших укранських фльмв, який без пафосу розповдатиме про вйну на Донбас. Але драма. Але мен не хочеться зациклюватись на недолках. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”.
Вков обмеження: 12+У рубриц DOU Проектор вс охоч можуть презентувати свй продукт (як стартап, так ламповий pet-проект). Якщо вам про що розповсти — запрошумо взяти участь. Якщо н — можливо, серя надихне на створення власного made in Ukraine продукту. Питання заявки на участь надсилайте на editors@dou.ua.